Prezentarea echipei

Prin intermediul colaboratorilor interni si externi ai cabinetului va putem acorda sprijin intr-o gama foarte variata de probleme, acoperind aproape intreg spectrul domeniilor juridice. Va prezentam mai jos o parte a acestei echipe de avocați buni din Iași.

Ciprian Mitoșeriu

Andreea Teleman

Andreia Teleman

Laura Ungureanu

Laura Ababei-Ungureanu

Despre

Avocat din anul 2000, a înfiinţat acest cabinet în anul 2002.

Înca de la începutul carierei s-a făcut remarcat într-o serie de speţe dintre cele mai diverse din variate domenii juridice. Din anul 2004 s-a ocupat preponderent de cauze penale (în special dosare D.N.A., D.I.I.C.O.T. şi infracţiuni conexe activităţii comerciale).

O altă componentă importantă a activităţii sale o reprezintă recuperarea prejudiciilor rezultate din accidente rutiere şi de muncă soldate cu decese, infirmităţi permanente sau vătămări corporale.

Printre dosarele în care a repurtat victorii importante în ultimii ani se numară cele în care a apărat debitorii împotriva instituţiilor bancare sau a recuperatorilor de creanţe, în marea majoritate a cazurilor fiind anulate actele de executare silită.

Despre

Avocat din anul 2005, colega noastră Andreia Teleman se remarcă prin profesionalism, perseverență și seriozitate, oferind clienților cele mai bune soluții juridice.

Cu o experiență de peste 14 ani în consultanță și practică juridică, excelează în domeniile dreptului civil, dreptului familiei, dreptului comercial și dreptului muncii.

Despre

Laura Ababei-Ungureanu este membru al Baroul Iaşi din anul 2016. Din acelaşi an îşi desfăşoară activitatea în cadrul cabinetului nostru.

Activitatea desfăşurată în cadrul cabinetului a presupus reprezentarea cu succes a numeroşi clienţi. Lucrează prepoderent în cauze civile, dar şi în cauze contravenţionale sau penale. Dă dovadă de profesionalism şi implicare faţă de fiecare client în parte.

Seriozitatea, pregătirea continuă, perseverenţa şi respectul faţă de client sunt calităţi care o recomandă în vederea soluţionării problemei dumneavoastră.